KONYA / KARAPINAR - Duran Sezer Ortaokulu

Mrt

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YIL DÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ MUSTAFA ÖNER VE ESRA KIZILKAYA EŞLİĞİNDE YAPILAN TÖRENDE ÖĞRENCİLERİMİZİN MİLLİ DUYGULARLA GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ ANLAMASINA VESİLE OLAN BU PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ. ÇANAKKALE DEMEK VATAN DEMEK, ÇANAKKALE DEMEK ANA DEMEK , OCAK DEMEK... ONUN İÇİNDİR Kİ BU SAVAŞ BİR MİLLETİN UYANIŞININ BAŞLANGICIDIR. 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VESİLESİYLE TÜM ŞEHİTLERRİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUZ VE VATANI İÇİN HER TÜRLÜ FEDAKARLIKTAN KAÇINMAYAN ATALARIMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYOPRUZ.

Mrt

Karapınar Akıl ve Zeka Turnuvasında Mangala oyununda okulumuz öğrencisi Muhammet Emin GÜLLÜ ilçe üçüncüsü olmuştur.Bunun akabinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde kupasını aldı. Okulumuz adına kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür edip başarılarının  devamını diliyoruz.

Ock

OKULUMUZA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI EĞİTİCİLER GELEREK SAĞLIKLI YAŞAM, BİLİNÇLİ İLAÇ KULLANIMI, VERTEM FARKINDALIK EĞİTİMİ GİBİ ÇEŞİTLİ KONULARDA ÖĞRENCİLERİMİZİ AYDINLATTI. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ock

OKULUMUZ 6. SINIF ÖĞRENCİLERİ  SINIF ÖĞRETMENLERİ ŞADİYE ÇOT EŞLİĞİNDE BİR DÖNEM BOYUNCA HER AKŞAM KİTAP OKUMANIN MÜKAFATINI KİTAP KAFEYE GİDEREK ALDILAR. HEM YENİ BİR ORTAM HEM YENİ KİTAPLAR HEM DE SICAK KAFE ORTAMINDA MEKANIN TADINI ÇIKARDILAR. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE İDARECİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ock

Okulumuz 8. sınıf öğrencileriyle birlikte Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinlikleri çerçevesinde Murat Kurum Fen Lisesini ziyaret ederek öğrencilerimizin motivasyonunu arttırdık. Bizi güzel şekilde ağırlayan Murat Kurum Fen Lisesi idareci ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyet'imizin 100. Yılı kapsamında düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimisze teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

4 yıldır okulumuzda görev yapan İngilizce Öğretmeni Mert Can KÜLAH'ın başka bir okula tayini çıkması sebebiyle uğuırladık. Okul müdürümüz Mehmet BALIKCI tarafından plaketi takdim edildi. Tüm emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin sabahları klasik sporu

Ağu

DURAN SEZER ORTAOKULU OLARAK 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  OKUL FORMALARIMIZ KÜLLİYEDEKİ MAĞAZALARA GELİP SATIŞA SUNULMUŞTUR.OKULUMUZA YENİ BAŞLAYAN 5. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ VE DİĞER ŞUBELERDEKİ TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ KÜLLİYEYE İÇİNDEKİ GİYİM MAĞAZALARINDAN TEMİN EDEBİLİRLER.  OKUL FORMALARINIZI  ALIRKEN FOTOĞRAFTA GÖSTERİLEN YENİ FORMALARI ALMANIZ GEREKMEKTEDİR. UNUTMAYINIZ!!!

May

TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASINDA BÖLGE TRAFİK EKİPLERİNDEN POLİS MEMURLARIMIZIN KATILIMIMIYLA ÖĞRENCİLERİMİZE TRAFİK , İLK YARDIM VS GİBİ KONULARDA BİLGİ VERİLDİ.

Nis

2022-2023 Eğitim- Öğretim yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğrencilerimizin gösterileriyle coşkuyla kutlandı. Sandalye kapmaca, yumurta yarışı, koşu yarışı, yoğurt yedirme yarışı gibi çeşitli geleneksel oyunlar öğrencilerimiz tarafından sergilenirken eğlenceli kareler ortaya çıktı. Velilerimize ve mahalle muhtarımıza katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

KARAPINAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE KARAPINAR BELEDİYESİNİN KATKILARIYLA İLÇEMİZ GENELİNDE YAPILAN DENEME SINAVINDA OKULUMUZ ADINA İLÇE BİRİNCİSİ OLAN ÖĞRENCİMİZ ONUR BAKİ BARUTÇU'YA BU BAŞARISINDAN DOLAYI OKULUMUZCA ÖDÜL TAKDİMİ YAPILDI.

Mrt

Okul olarak öğrencilerimizin her türlü kültürel ve sosyal aktivitelerini desteklemeye devam ediyoruz. ilçemizde yapılan akıl ve zeka yarışmasında okulumuzu layıkıyla temsil eden öğrencilerimiz okul müdürümüz tarafından ödüllendirildi.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 108. yıl dönümü okulumuzdaki etkinliklerle kutlandı. Öğrenci ve Öğretmenlerimiz Çanakkale ruhunun anlamına yakışan bir programla okulumuz konferans salonunda töreni tamamladılar.

Mrt

OKULUMUZDA İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 102. YIL DÖNÜMÜ BÜYÜK BİR COÇKUYLA KUTLANDI.