KONYA / KARAPINAR - Duran Sezer Ortaokulu

Mrt

Çanakkale Zaferinin 108. yıl dönümü okulumuzdaki etkinliklerle kutlandı. Öğrenci ve Öğretmenlerimiz Çanakkale ruhunun anlamına yakışan bir programla okulumuz konferans salonunda töreni tamamladılar.

Mrt

OKULUMUZDA İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 102. YIL DÖNÜMÜ BÜYÜK BİR COÇKUYLA KUTLANDI.

Mrt

Öğrencilerin deprem sonrası tekrar okul ve sınav ortamına alışması ve sınava hazırlanması için yapılan çalışmalar sonuç vermeye başladı. Sınav da eksiklerini kapatmak isteyen öğrencilerimiz teneffüslerde öğretmenlerimizle beraber soru çözümü yapıyorlar.

Şbt

Yarıyıl tatilinde 8. sınıf öğrencilerimizin sınav motivasyonunu üst düzeyde tutmak için okulumuzda etütler ve denemeler ile öğrencilerimize tatilde rahat ve sessiz bir çalışma ortamı sağladık.

Ock

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönemini başarıyla tamamladık. Okulumuz not ortalaması en yüksek olan öğrencimiz Onur Baki BARUTÇU'ya okul müdürümüz tarafından hediye takdimi yapıldı.

öğretmenlerimizin katkılarıyla öğle yemeğimiz

Okulumuz öğretmenleri...

Mrt

ÜLKE GENELİ TÜM OKULLARIMIZDA DEPREM VE TAHLİYE TATBİKATIMIZI EŞ ZAMANLI OLARAK YAPTIK.

Şbt

"Her Oku'lda Projesi" kapsamında Duran Sezer Ortaokulu ve Ticaret Borsası İlkokulu olarak Eğitimci-Yazar Kadir Keskin hocamızı okulumuzda seminer vermek üzere misafir ettik.

Ara

15 TEMMUZ Etkinlikleri kapsamında okulumuzda resim sergisi yaptık.

Ara

15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARAPINAR ŞEHİDİMİZ RAMAZAN EMRE ALA'NIN AİLESİNE ZİYARETTE BULUNDUK.

Ara

15 ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE İTHAFEN OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ YUNUS KILIÇ, MERT CAN KÜLAH VE ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN HAZIRLANAN 15 TEMMUZ GAZETESİ ÖZEL SAYISI

Eyl

İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN OĞUZ CEM MURAT VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MEHMET YAKA'DAN OKULUMUZA ZİYARET

Okulumuzun bahçesi ve çevresinde peyzaj çalışmaları yapıldı.